Carnea de porc si cea de pui, se spala apoi se portioneaza.
Carnea de porc și cea de pui, se spală apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, slow cooker-ul Crock- Pot botezat Alin;).
Se curăță legumele, apoi se mărunțesc.
Într-un vas termorezistent se pun bucățile de carne și cârnați, se adaugă prazul rondele, ardeiul, ceapa și usturoiul verde tocat mărunt, se asezonează de sare, piper, boia, foi de dafin se completează cu apă și se lasă la gătit, cca. 60 de minute, la foc mic în cuptor, la HIGH la slow cooker-ul Crock-Pot.
După cele 60 de minute se adaugă vinul și zacusca, și se mai lasă la gătit, tot la programul HIGH, cca. 30 de minute la gătit.
Tochitura se servește fierbinte cu mămăligă, ou și brânză rasă de oi.
Noi am optat pentru varianta de primăvară, cartofi noi cu mărar și salată de varză nouă;)
Spor și pofă bună!
P.S.Multumesc Sidy pentru inspiratie ;)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii