Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se inabusesc pana scade apa. Se adauga legumele tocate marunt sau date pe razatoarea cu ochiuri mari si se continua fierberea. Se adauga piperul si putina sare si se lasa sa fiarba la foc mic amestecandu-se din cand in cand si adaugandu-se de cate ori este nevoie numai apa calda. La cca. 15 min. se adauga vinul.Dupa ce s-au fiert aproape bine se adauga usturoiul pisat ,apoi la cateva minute se pune boiaua de ardei iute sau ardeiul iute (sa fie putin picant), sucul de rosii sau bulionul, se da in cateva clocote apoi se potriveste de sare si se pun foile de dafin si cimbrul. Dupa cateva clocote se ia de pe foc. Se serveste cu mamaliguta calda si patrunjel verde deasupra.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii