Se curata rinichii. Se taie toata carnea bucati potrivite, iar untura se incinge si se pune carnea la prajit. Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul, se sareaza, se pipereaza si se imparte in farfurii (se portioneaza).
Se pregatesc ouale "ochiuri" si se aseaza cate unul pe fiecare farfurie, iar desupra se imbraca in brinza rasa. O puteti acompania cu o mamaliga, ardei iute si un vin rosu. Pofta mare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii