Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
redusa
Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Ingrediente

  • (6 portii)
  • 700 g Pastrama de berbecut marinata
  • 700 g Pastrama de oaie afumata
  • 1 buc. (cca 30-40 cm) Carnati proaspeti de oaie
  • 250 ml Suc de rosii
  • 6-7 catei Usturoi
  • 2 linguri Ulei
  • 80 ml Vin rosu
  • Piper alb dupa gust

Mod de preparare

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;

Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;

Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;

Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;

Toaca usturoiul marunt;

Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute;

Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;

Caleste putin si stinge cu vinul rosu;

Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;

Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;

Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;

Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise