Se pune uleiul la incins.
Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa. Se lasa 10 minute la la prajit. Se curata usturoiul, se taie bucatele si se adauga peste carne, se adauga foaia de dafin, se adauga bulionul si vinul si se lasa la fiert.
Se mai lasa 20 minute, la foc mic si se ia de pe foc!!
Pofta buna!!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii