Carnea se taie cubulete si se rumeneste in ulei incins,se scoate carnea si se rumeneste costita taiata felii subtiri.
Se curata,se spala si se taie marunt ciupercile,ceapa si ardeiul si se calesc 5 minute in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Peste legumele calite se toarna sucul de rosii si se inabusa 10 minute la foc mic,se adauga usturoiul tocat,sare si piper dupa gust,se pune si carnea si costita si se mai lasa putin pe foc.
Se serveste cu mamaliguta calda, cu branza rasa deasupra.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii