Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea de manzat, inima de porc, rinichi, ficatul de porc si carnatii.Se adauga si ceapa si se lasa la calit pana se rumenesc.
Se adauga apa, sare ,piper,se lasa sa fiarba cam 20 de min. Se adauga sosul de rosii,foile de dafin,usturoiul tocat marunt si se introduce la cuptor pentru 30 minute maxim.
Eu de obicei servesc acest fel de mancare cu mamaliga, ou ochi si branza rasa deasupra.
Sotului meu ii place foarte mult.
Pofta buna
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii