Carnea se taie bucatele mici si se prajeste in ulei pana se rumeneste, apoi se pun doua cani de apa si se lasa sa fiarba pana cand carnea s-a patruns. Se pun foile de dafin, bulionul dizolvat cu apa rece si sucul de rosii, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute, dupa care se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte, oua prajite si branza de oaie rasa deasupra.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii