Muschiul de vitel se taie fasiute ( cam de lungimea si grosimea unui deget) si se pune la prajit intr-o cratita in care s-a pus aprox 2 linguri de ulei. Carnea trebuie sa se inmoaie, sa fie bine patrunsa.
Se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile ( eu am pus ciuperci congelate) si se lasa la fiert in sucul propriu pana se inmoaie legumele.Apoi se adauga smantana si se mai fierbe aprox. 5 min, dupa care se adauga mustarul si bulionul. Se mai fierbe putin pana se creeaza sosul cremos.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper
Castraveciorii murati se taie fasii si se adauga la sfarsit in tocanita.
Separat, se fierbe orezul in apa cu sare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii