Muschiul de vitel se taie fasiute ( cam de lungimea si grosimea unui deget) si se pune la prajit intr-o cratita in care s-a pus aprox 2 linguri de ulei. Carnea trebuie sa se inmoaie, sa fie bine patrunsa.
Se adauga ceapa taiata marunt si ciupercile ( eu am pus ciuperci congelate) si se lasa la fiert in sucul propriu pana se inmoaie legumele.Apoi se adauga smantana si se mai fierbe aprox. 5 min, dupa care se adauga mustarul si bulionul. Se mai fierbe putin pana se creeaza sosul cremos.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper
Castraveciorii murati se taie fasii si se adauga la sfarsit in tocanita.
Separat, se fierbe orezul in apa cu sare.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii