Reteta postata pe: 08 aprilie 2011
Ingrediente
- 3-4 bucați cotlet porc, - o ceapă, - 1 ardei iute, - 1 ardei capia, - 1 ardei malagueta, - contimente dupa preferințe(sare, piper, boia iute), - unt (folosit in loc de ulei), - 4-5 lg sos de tomate
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se călește în unt ceapa, cu ardeii iuți, capia și cel malagueta, toate tăiate mărunt. În timp ce se căleau acestea, eu am tăiat și carnea bucățele și am adăugat-o în tigaie, am pus un păhărel de apa și sosul de tomate și le-am lăsat până sa prăjit și carnea, mestecând ca să nu se ardă.
Este o rețetă ușoară și rapidă, care practic am inventat-o din dorința de a mai experimenta ceva. Sper să vă placă și vă astept cu păreri.
Tipp: Carnea se poate tampona ușor cu un servețel pentru a fi uscată când se adaugă în tigaie, asta o va face mai pufoasă și va absoarbe mai bine condimentele în ea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță rapidă S.R." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sakura-Ai și Remus Mihai (Chef de cuisine):
Iam iam