autor:

Sakura-Ai și Remus Mihai

» » Mancaruri cu carne

Tocăniță rapidă S.R.

Autor: Sakura-Ai și Remus Mihai (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 08 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sakura-Ai și Remus Mihai (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 08 aprilie 2011

Ingrediente
- 3-4 bucați cotlet porc, - o ceapă, - 1 ardei iute, - 1 ardei capia, - 1 ardei malagueta, - contimente dupa preferințe(sare, piper, boia iute), - unt (folosit in loc de ulei), - 4-5 lg sos de tomate

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se călește în unt ceapa, cu ardeii iuți, capia și cel malagueta, toate tăiate mărunt. În timp ce se căleau acestea, eu am tăiat și carnea bucățele și am adăugat-o în tigaie, am pus un păhărel de apa și sosul de tomate și le-am lăsat până sa prăjit și carnea, mestecând ca să nu se ardă.
Este o rețetă ușoară și rapidă, care practic am inventat-o din dorința de a mai experimenta ceva. Sper să vă placă și vă astept cu păreri.

Tipp: Carnea se poate tampona ușor cu un servețel pentru a fi uscată când se adaugă în tigaie, asta o va face mai pufoasă și va absoarbe mai bine condimentele în ea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță rapidă S.R." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • - 3-4 bucați cotlet porc
  • - o ceapă
  • - 1 ardei iute
  • - 1 ardei capia
  • - 1 ardei malagueta
  • - contimente dupa preferințe(sare
  • piper
  • boia iute)
  • - unt (folosit in loc de ulei)
  • - 4-5 lg sos de tomate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui