Ceapa se curata, se taie marunt si se prejeste in putin ulei. Punem apoi 2 cani de apa peste ceapa si o lasam sa fiarba putin. Apoi punem morcovii taiati felii si-i lasam sa fiarba pana se moaie putin. Se pun cartofii taiati cubulete mai mari si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape fierti turnam sucul de rosii. In timpul acesta am taiat carnatii rondele si i-am prajit. Punem si carnatii. Amestecam. Lasam sa fiarba putin si punem usor smantana, apoi secretul gustului si branza topita si amestecam sa se topeasca branza.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii