Ficateii se verifica,se spala,se condimenteaza cu sare si piper,se pun la calit in ulei;
Cand se schimba la culoare,se adauga prazul taiat marunt si pasta de rosii desfacuta intr-o cescuta cu apa,se fierb inabusit 15 minute;
Se adauga vinul si se mai lasa la fiert cca 5-7 minute;
Garnitura potrivita pentru aceasta tocanita este piureul de cartofi,iar vinul potrivit este cel alb,demisec.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii