Carnea, spalata, taiata cubulete potrivite, se prajeste in untura sau ulei, se adauga ceapa taiata marunt si lingurita cu faina. Prajim amestecand pana se aureste faina, turnam vinul si zeama de carne, apoi bulionul si usturoiul dat prin presa. Potrivim de sare, piper, putina vegeta. Se da la cuptor cu capac sau cu folie de aluminiu. Se lasa pana se face carnea si rezulta un sos de tocanita. Optional se poate presara patrunjel verde tocat. Se serveste cu cartofi natur sau pireu si muratura de castraveti.
Incercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakesCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii