Maruntiti ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati dupa 5 minute si ardeiul maruntit. Mai lasati cateva minute si apoi adaugati ciupercile taiate marunt. lasati sa se caleasca cateva minute si apoi adaugati carnea taiata cubulete. Condimentati cu sare si piper si adaugati cate putin apa pana cand se face carnea. Dupa 20 de minute se pot adauga si rosiile taiate marunt. La sfarsit adaugam patrunjel. Pentru garnitura de cartofi fierbeti cartofii in coaja, apoi ii maruntiti si adaugati sare, faina si branza. Modelati bilute si puneti la cuptor pe o hartie de copt.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii