Pieptul se taie in bucatele si se prajeste.Se curata zarzavaturile,se taie se se calesc in uleiul in care ati prajit pieptul timp de 5 min,dupa care adaugati putina apa calda si lasati sa fiarba toate.Intre timp s decojesc rosiile si se taie cubulete,apoi se adauga peste mancarica.Lasati sa mai fiarba inca 15-10 de min,apoi adaugati usturoiul,taiat marunt,si patrujelul tocat.Mai lasati sa fiarba inca 10 min si..gata tocanita...E foarte usor de preparat,si este foarte buna.Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii