Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt!
Punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa si calim putin. Adaugam puiul, pe urma ardeiul si ciupercile. Nu adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legumele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc, toate dupa gust, doi catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.
Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine.
Va garantez ca e o tocanita foarte buna.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii