Tocanita de pui cu caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de pui cu caise

Ingrediente

  • • 2 linguri ulei
  • • 8 copane de pui dezosate, aprox. 450 gr in total
  • • 2 cepe, tocate
  • • 2 catei de usturoi, tocati
  • • 2 lingurite cumin macinat
  • • 2 lingurite coriandru macinat
  • • 300 ml supa de pui
  • • 3 morcovi, taiati in 2 pe lungime, apoi fiecare jumatate taiata in 6-8 betigase
  • • 1 telina, taiata in 2 pe lungime, apoi de-a latul in felii
  • • 5-8 caise, curatate de samburi si taiate in sferturi
  • • piper si sare, dupa gust

Mod de preparare

1. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc copanele de pui 5-10 minute, pana cand s-au rumenit uniform, intorcandu-le de cateva ori.Se scot din tigaie.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute, pana cand se inmoaie.

2. Se adauga cuminul si coriandrul si se calesc 1 minut, apoi se adauga supa.Se pune carnea inapoi impreuna cu morcovii si telina.Se dau intr-un clocot.Se amesteca bine, apoi se acopera si se fierb la foc mic aprox. 30 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.Se ia capacul.Daca este prea mult sos, se mai fierbe pana scade.

3. Se adauga caisele si se amesteca usor.Se mai fierbe totul la foc mic 5 minute.

4. Se presara sare si piper dupa gust, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de pilaf simplu, cartofi fierti sau copti.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise