Puiul se curata, se spala si se portioneaza si se blanseaza (prajeste) pina se albeste carnea apoi sa adauga cite putina apa si se fierbe pina este gata. Separat se caleste ceapa, usturoiul, se adauga smantana, sarea, piperul si boiaua si se dau in 3-4 clocote, apoi se adauga peste carne. Se adauga faina si malaiul dizolvate in lapte, se mai clocoteste 2-3 minute apoi se adauga patrunjelul tocat marunt si se ia de pe foc. Se serveste calda cu mamaliguta.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii