Tocanita de porc cu cartofi – reteta simpla si gustoasa, exact ca a bunicii. Afla cum sa pregatesti aceasta mancare traditionala romaneasca, plina de savoare si usor de facut.
O tocanita foarte gustoasa, consistenta si usor de preparat.
Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie. Punem ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam doua cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute. Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.
Cand este carnea aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin. Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute. La sfarsit adaugam maraul tocat.
Incearca si reteta de tocanita simpla de vinete, tocanita de pui cu ciuperci sau tocanita de telina cu pui. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii