Se spala bine pipotele si se rumenesc in ulei incins la foc mic. Se taie ceapa marunt, iar morcovul rondele si se adauga peste pipote. Se calesc impreuna cateva minute, apoi se toarna o cana de apa si se lasa sa fiarba inabusit. Intre timp se taie cartofii cubulete.
Cand mancarea este aproape fiarta, se adauga cartofii in cratita impreuna cu o ceasca de apa fiarta si se da totul la cuptorpentru aproximativ 20 minute. Dupa ce a fiert mancarea, se scoate, se pune vegeta, sare, bulion, patrunjel, marar si se mai da la cuptor pentru inca 5 minute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii