Fierbem cartofii in coaja lor, ii decojim si ii taiem cubulete. Ceapa , taiata, evident, pestisor, o calim in ulei, la foc mic, pana isi schimba culoarea,adaugam ardeii taiati fasii, mestecand cu o lingura de lemn.Peste ceapa si ardeii caliti, punem rosiile(fara pielite ) taiate cubulete, cartofii,apa, sare, piper, si boia, dupa gust si lasam la fiert 10 minute sa se omogenizeze baza tocanitei noastre. Adaugam pestele si frunzele de hasmatuchi si mai dam un clocot.E GATA, am rezolvat o masa cu dezlegare la peste.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii