Tocanita de iepure cu ciuperci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Tocanita de iepure cu ciuperci

Ingrediente

  • -500 gr carne de iepure
  • -2 cepe(potrivite)
  • -200 gr ciuperci
  • -sare
  • -piper
  • -boabe mustar
  • -maioran
  • -vin alb
  • -50 gr unt
  • -apa

Mod de preparare

Carnea de iepure se taie cubulete mici si se prajesc in unt, dupa ce sa prajit un pic se scoapte afara din tigaie si se adauga in untura aceea ceapa taiata cubulete mici, dupa ce sa inmoiat unpic ceapa se adauga inapoi carnea si se adauga putina apa, si vinul(50 ml)maioranaul(dupa gust), sarea,piperul si boabele de mustar(1 linurita) si se lasa la fiert.Intre timp daca scade apa se mai poate adauga cate putin, se lasa la fiert pana cand carnita este aproape moale si se adauga ciupercile, si la sfarsit se mai poate adauga condimente dupa gust.Si se poate servi cu garnitura la alegere. POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise