Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat feliute,ghimbirul.Dupa ce se prajesc toate, putin,se pune ficatul si ciupercile;cind se albeste ficatul,se pune piper,apoi rosiile,fara coaja,taiate patratele,cam de 1 cm.Se pune putina apa(cam 250 ml);se lasa la foc mic, cca 30 minute;se potriveste apoi de piper, sare, pasta de ardei iute.Daca mai e nevoie lichid,se pune putina apa fierbinte;se da totul citeva clocote.
Se serveste fierbinte cu orez si salata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii