Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete potrivite.
In putin ulei de masline am calit ceapa pana a devenit translucida.Cu ceapa am calit si cubuletele de pui.Morcovul taiat cubulete mici l-am calit cu ceapa si puiul apoi am adaugat ciupercile.Ciupercile lasa apa asa ca am mai adaugat doar o jumatate de cana.
Am acoperit cratita cu un capac sa se inabuse pentru 5 minute apoi am luat capacul sa scada apa. Se fac foarte repede asa ca dupa 15 minute am adaugat bulionul si am mai tinut pe foc inca 10 minute.
Se poate adauga putin faina daca va place sosul mai legat.Mie mi-a fost suficient de legat datorita bulionului.
Cand am fost gata am adaugat mararul tocat marunt.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii