Tocanita de ciuperci cu ardei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1/2 kg ardei grasi copti (decojiti)
  • 2 cepe mari
  • o ceasca suc de rosii (sau 2 linguri de pasta de tomate si o ceasca de apa)
  • sare, piper, cimbru, foaie de dafin, patrunjel si marar verde
  • 5 linguri ulei

Mod de preparare

Calesc ceapa tocata marunt, adaug ciupercile, ardeii taiati cuburi mai mari. Las 5 minute sa se caleasca impreuna, dupa care adaug sucul de rosii (sau 2 linguri de pasta de tomate si o ceasca de apa). Condimentez, las pe flacara pana scade sosul. Presar cu verdeata tocata marunt. (Pot folosi ardeii congelati). Servim cu mamaliguta. Daca nu postim, putem adauga cateva linguri de smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise