Pasul 1
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici.
Pasul 2
Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.
Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute.
Pasul 3
Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand.
Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand legumele devin moi.
Pasul 4
Taiem rosiile in cubulete mici. Punem rosiile in cratita si lasam sa fiarba pana cand scade zeama.
Pasul 5
Tocam marunt ciupercile.
Adaugam ciupercile tocate in cratita si fierbem pana cand se evapora tot lichidul lasat de rosii si de ciuperci.
Pasul 6
Amestecam, din cand in cand.
Condimentam cu sare si piper macinat.
Pasul 7
Gustam si adaugam verdeata tocata.
Inchidem aragazul si servim.
POFTA BUNA!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii