Pasul 1
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici.
Pasul 2
Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.
Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute.
Pasul 3
Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand.
Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand legumele devin moi.
Pasul 4
Taiem rosiile in cubulete mici. Punem rosiile in cratita si lasam sa fiarba pana cand scade zeama.
Pasul 5
Tocam marunt ciupercile.
Adaugam ciupercile tocate in cratita si fierbem pana cand se evapora tot lichidul lasat de rosii si de ciuperci.
Pasul 6
Amestecam, din cand in cand.
Condimentam cu sare si piper macinat.
Pasul 7
Gustam si adaugam verdeata tocata.
Inchidem aragazul si servim.
POFTA BUNA!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii