Se curata si spala ciupercile, apoi se taie felii si se inabusa intr-o cratita impreuna cu 2 linguri de margarina ,apoi se scurg si se dau la o parte de pe foc.
In alta cratita calim ceapa,apoi adaugam rosiile si ardeii tocati marunt, amestecam si turnam apa. Cand sosul are consistenta dorita adaugam ciupercile, apoi sare,piper si marar tocat dupa gust si lasam tocanita sa fiarba la foc mic pentru 10 minute apoi luam cratita de pe foc. Se serveste calda,cu garnitura de mamaliga.
Va urez pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii