Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune o oala mai mica pe foc cu uleiul si se adauga legumele la calit, cind sunt pe jumate calite se adauga si ciupercile ,,taiate marunt daca sunt proaspete,, daca sunt din conserva nu se mai taie si se lasa sa se caleasca inpreuna.
Intre timp preparam sosul de smintina, se pune intr-un bol lingura de faina si smintina se amesteca bine bine.
Dupa ce legumele s-au calit punem peste ele usturoiul pisat , sare si piper dupa gust si adaugam si smintina, le lasam sa dea in clocot cam 5 minute si dupa aia se adauga patrunjelul verde si este gata
Eu am asortat-o cu o mamaliguta.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii