Se curata ceapa, se taie solzisori.Ciupercile se spala si se taie felii. Ceapa si ciupercile se calesc in 2-3 linguri ulei de masline. Se sareaza/pipereaza dupa gust. Cand sunt facute ciupercile se adauga pasta de rosii si 1/2 lingurita de zahar.
Se mai lasa la foc mic 5 min. Se presara marar/patrunjel tocat fin.
Se servesc ca atare sau garnitura pentru snitele de porc/pui.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii