Se curata legumele, se taie cubulete.
Ceapa se pune la prajit in putin ulei, se adauga o lingura de faina, se ia de pe foc, se amesteca bine, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune din nou pe foc mic. Se adauga catofii si morcovii taiati cubulete, si se amesteca repede, apoi se pun 2 cani de apa, sa treaca peste cartofi. Se adauga sare, piper si o legatura de patrunjel, si se lasa la fiert, cu capac, la foc mic. Se iau rosiile, se oparesc, se decojesc si se taie cubulete, apoi se pun peste tocanita(rosiile se pot inlocui cu suc de rosii-bulion, sau pasta de rosii). La final, se adauga patrunjel tocat.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii