Se spala pulpele le taiem pe jumatate apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa si sare,cind au dat intr-un clocot le scotem aruncam acea apa punem apa curata si le punem la fiert pina fierb.Curatam ceapa o taiem fideluta,dam morcovul la razatoare mica,taiem ardeiul mic,le punem la calit intr-o cratita,adaugind apa pina se inmoaie ceapa,curatam cartofii si taiem cuburi si felii rotunde,adaugam in oala peste ceapa si punem apa atat cat sa cuprinda cartofii,punem sare dupa gust lasam sa fiarba,cind pulpele sunt fierte le adaugam peste cartofi adaugind bulionul,taiem mararu marunt si mai lasam 15 minute sa fiarba.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii