Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi apa şi o puneţi din nou la fiert. Tăiaţi ceapa şi morcovii. După ce este fiartă carnea, adăugaţi ceapa, morcovii şi gogoşarii de la borcan. Pe urmă se pune secretul gustului, piper şi puţin curry. Lăsaţi să fiarbă toate împreună, până sunt fierţi morcovii. Trageţi la o parte oala, bateţi ouăle şi adăugaţi tot în oală. La urmă mai adăugaţi smântână şi verdeaţă.
Trebuie încercată, este foarte gustoasă şi foarte uşor de preparat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii