Reteta postata pe: 08 noiembrie 2012
Ingrediente
4-5 bucăţi de costiţă afumată (eu am folosit scăriţă afumată),2-3 cepe,2 morcovii,gogoşarii măcinaţi de la borcan,secretul gustului,piper,puţin curry, 4 cartofii mai mărişori, 2 ouă,pătrunjel,cimbru,busuioc,si smântână.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 20 min
Mod de preparare
Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi apa şi o puneţi din nou la fiert. Tăiaţi ceapa şi morcovii. După ce este fiartă carnea, adăugaţi ceapa, morcovii şi gogoşarii de la borcan. Pe urmă se pune secretul gustului, piper şi puţin curry. Lăsaţi să fiarbă toate împreună, până sunt fierţi morcovii. Trageţi la o parte oala, bateţi ouăle şi adăugaţi tot în oală. La urmă mai adăugaţi smântână şi verdeaţă.
Trebuie încercată, este foarte gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa
32 voturi
13 comentarii
1h
1. Carnea se taie cuburi, se spală, se şterge cu un prosop de bucătărie şi se pune la călit
23 voturi
8 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate