Soia spalata se pune intr-un vas cu apa sa se imnoaie de seara;a doua zi se scurge apa si se pune intr-un vas cu apa calda sa fiarba;dupa 30min,se scurge,boabele se clatesc sub jet de apa rece apoi se pun din nou la fiert cu apa calda si frunza de dafin
Cat timp fierbe,intr-o tigaie cu ulei incins,se calesc ciupercile feliate,dupa ce a scazut apa din ele se adauga restul legumelor curatate,spalate si taiate cubulete mici;se lasa 10min cu capac,se adauga apoi sosul de rosii,1lingurita rasa cu sare,iar dupa ce a scazut se rastoarna peste fasolea fiarta;se lasa pe foc pana scade,se adauga la final putin cimbru,se potriveste de gust,mararul taiat marunt apoi se serveste.
Este o mancare aproape la fel cu fasolea obisnuita,doar ca soia are un gust putin mai deosebit.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii