Se spala ficatul si plamanul. Ficatul se taie cubulete sau felii lungi.
Se taie ceapa marunt,morcovul se taie rondele,ardeiul marunt,iar cartofii cubulete.
Se ia tigaia, se unge cu ulei si se pun o parte din legumele de mai sus formand ca un pat peste care se pune ficatul. Toate acestea se acopera cu ciupercile taiate foarte marunt.
Plamanul se taie si el felii lungi si se pune deasupra,apoi se completeaza cu restul de legume si cartofi. Se face un sos de bulion si se toarna peste compozitie,se completeaza cu apa sare si piper dupa gust.
Se acopera tigaia cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc mediu cc 1 ora.
Dupa care se verifica daca legumele si carnea sunt fierte si se inlatura folia, se mai lasa cc 30-45 minute la cuptor apoi se serveste calda.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii