carnea se taie cubulete mici si se pune la calit intr-o cratita cu ulei incins.
se amesteca continu pana isi schimba culoarea, atunci adaugam ceapa taiata bucatele mai mare.
o lasam 2 minute dupa care punem ardeiul taiat cu bulete si morcovul dat pe razatoarea mica.
lasam sa fiarba la foc mic pana scade zeama, adaugam sare, piper, un pahar cu apa, acoperim si lasam sa fiarba inabusit la foc mic.
cand carnea este aproape gata punem si pasta de rosii, zaharul, foia de dafin, ustoroul si dam gust cu sare si piper daca mai este nevoie completam cu apa astfel nivelul apei sa fie cu 2 degete deasupra carnii.
cand a fiert carnea ingrosam sosul cu 2 linguri de faina dizolvate in apa rece, dam un clocot si oprim focul.
pastele se pun la fiert in apa care fierbe cu un praf de sare si o lingura de unt. cand apa fierbe bine oprim focul si acoperim oala , le lasam asa pana isi maresc volumul, apoi le scurgem si le clatim in apa rece.
totodata aceasta tocanita poate fi servita si cu altfel de garnituri cartofi natur, piure, orez...etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii