Reteta de tocanita cu aripioare de pui. Tocanita cu aripioare de pui reteta simpla. Tocanita de pui reteta bunicii. Retete cu pui.
Reteta de tocanita cu aripioare de pui am invatat s-o fac de la bunica. Este simpla, delicioasa si se prepara foarte usor.
Aripioarele se spala si se pun la fiert cateva minute; apoi se scurg de apa, se sterg si se pun la prajit in putin ulei cate 4-5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
Ceapa tocata solzisori si gogosarul taiat la fel se adauga peste aripioare si se calesc. Cand legumele s-au inmuiat adaugam bulionul, completam cu apa si lasam sa fiarba pana scade si sosul se ingroasa.
Se potriveste de sare si piper si, dupa ce stingem focul, adaugam patrunjel verde tocat marunt.
Reteta de tocanita cu aripioare de pui este gata de savurat alaturi de mamaliguta sau paine calda de casa. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii