Tocana de porc

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana.

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa
Tocana de porc

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 kg ceapa rosie
  • 3 gogosari mari - cca 1/2 kg
  • 3 ardei capia
  • 1 lingurita condimente porc de la Fuchs
  • sare
  • ulei cca 100 ml

Mod de preparare

Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana.

Spalam si taiem carnea in bucatele mici. Apoi ne ocupam de legume, curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici. Rosiile le dam pe razatoarea mare dupa ce le-am decojit.

Punem pe foc o cratita lasam sa se incinga, adaugam uleiul si apoi bucatele de carne si le lasam cca 20 min sa se caleasca. Scoatem carnea si adaugam ceapa, presaram un pic de sare si calim cca 15 min, adaugam ardeiul si gogosarii amestecam si adaugam si condimentele Fuchs, lasam sa se caleasca 15 min, adaugam carnea si rosiile si un pahar cu apa.

Bagam cratita in cuptor la foc mic cca 3 ore. Gatitul la foc mic pastreaza aromele aproape intacte. Se poate servi cu mamaliga si castraveti murati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise