Legumele se curata si apoi se spala.
Legumele se curata si apoi se spala. Ceapa se taie julien, morcovii, patrunjelul si telina se dau pe razatoarea mare. Ardeii se taie felii subtiri si se calesc cu putina sare pana se inmoaie. Eu am calit ceapa separat, iar morcovii si patrunjelul impreuna cu telina. Ardeii la fel, separat.
Intr-o cratita mai mare, le amestecam impreuna pe toate. Orezul se fierbe in apa, apoi se strecoara si se da sub un jet de apa rece. Cand toate legumele impreuna au o consistenta clara, adaugam bulionul si apoi orezul fiert. Se mai lasa cam 20 minute. La final, adaugam sare, piperul si frunzele de dafin. Chiar la final punem verdeata tocata marunt.
Asa calda o punem in borcane si o tinem cam 30 minute la dunst. (fiert)
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii