Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate.
Se portioneaza cocoseii si se pun la fiert cu apa; se adauga cartofii taiati cuburi, gogonelele tocate, morcovii tocati rondele, ceapa tocata marunt, telina cuburi, ardeii cubulete, sare, ierburi aromate, foi de dafin si se fierb la foc potrivit cu capac pe oala.
Cand sunt toate fierte, se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa sa mai traga cateva clocote, dupa care se opreste focul.
Se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii