Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se poate inlocui cu usturoi pisat (2-3 catei), sare si piper dupa gust si la sfarsit gelatina fara a o dizolva, amestecam bine pana ce toate ingredientele sau incorporat.
Amestecul obtinut il punem intr-o punga de friptura, o legam bine la gura si o asezam intr-o tava de cozonac .
Dam tava la cuptor pentru cca. 45-50 minute la 180-200 grade, iar dupa ce o scoatem, punem niste greutati deasupra pentru a obtine o toba perfecta; Lasam sa se raceasca in tava, apoi o dam la frigider pentru cateva ore( ideal ar fi pentru a doua zi).
Dupa ce rulada s-a intarit, o scoatem din punga si este numai buna de servit!
PS:Pentru a iesi rulada plata, cand puneti greutati (borcane pline de exemplu) asezati un carton mai gros in tava
Daca tava este mai mare puneti pune un pahar alaturi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii