Se spala carnea de pui si pipotele si inimile de pui ,se taie in bucati,se pun intr-un castron si se adauga peste ele sare, piper si usturoi granulat. Se pune si plicul cu gelatina, se amesteca si apoi se pune intr-o punga pentru friptura. Se leaga punga la gura, se inteapa in 3 locuri sa nu explodeze de la abur, se pune punga intr-o tava si se da la cuptorul preincalzit circa 40-45 de minute la foc mediu. Dupa ce a trecut timpul se scoate din cuptor si se goleste punga intr-un vas. Se pune folie alimentara intr-o tava se pune amestecul, se inveleste in folie alimentara si se pune o greutate peste. Se lasa sa se raceasca pana a doua zi .
Se serveste rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii