Toba de casa

Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie
Toba de casa

Ingrediente

  • 2 buc stomac de porc
  • Maruntaie de porc
  • urechi, limba, rinichi, inima
  • sorici de porc
  • Pulpa de porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Stomacul de porc l-am cumparat din magazin, el trebuie spalat bine in mai multe ape caldute.

Maruntaiele de porc si carnea se vor spala bine si se vor portiona in bucati potrivite si se vor pune la fiert in apa rece, circa 30 de minute, adunandu-se din cand in cand spuma care se formeaza deasupra. Apoi se scot, se clatesc si se pun din nou la fiert pentru circa 60 minute.

Dupa fierbere, maruntaiele se scot din oala si se vor lasa sa se raceasca, apa in care au fiert nu se arunca.

Maruntaiele se vor taia in bucati mici, se vor amesteca cu mana si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Umplem apoi stomacul de porc fara a indesa compozitia il coasem la capete si il punem la fiert in apa in care au fiert maruntaiele 40 minute.

Dupa fierbere, toba se pune la presat intre doua blaturi de lemn cu o greutate deasupra 24 de ore, apoi se poate afuma usor, daca nu il afumati, se pastreaza la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise