Se stropeste painea cu vin alb si se prajeste in ulei de masline;se unge apoi cu branza.
Se curata boabele de struguri de samburi si se asaza pe stratul de branza.
Se dau feliile de paine la cuptor sub flacara grilului,si se rumenesc.
Se servesc pe post de gustare sau la sfarsitul mesei ,ca desert.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii