Tiramisu rețeta originală
se amesteca mascarpone cu zaharul si galbenusurile de ou cu mixerul
se adauga frisca lichida si se amesteca in continoare pana se face ca o crema
separat se bate albusul de ou si se amesteca cu crema
la sfarsit se incorporeaza gelatina care a fost pusa la inmuiat 10 min dupa care se topeste pe baie de abur sau la microunde si se incorporeaza in crema
se adauga esenta de vanilie in crema
separat se face o cafea la expreso se indulceste si se pune esenta de rom
se inmoaie fiecare piscot in cafea se pune un strat de piscoturi un strat de crema
iar un strat de piscoturi si restul de crema se orneaza cu cacao si figurine de ciocolata
se serveste dupa 4-5 ore
Nu este Tiramisu rețeta originală, este un Tiramisu asa cum imi place mie.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii