Tiramisu rețeta originală
Pentru blatul pandispan am batut albusurile spuma, am adaugat galbenusurile frecate cu zahar si zahar vanilat, la urma faina cernuta si am amestecat totul incet cu lingura de lemn.
Am dat blatul la cuptor pentru aproximativ 30-40 min (se testeaza cu scobitoarea daca e copt).
Crema am preparat-o conform instructiunilor de pe plic.
Blatul l-am insiropat cu cafea amestecata cu zahar vanilat si esenta de rom.
Peste blat am intins crema si am ornat cu cacao.
Am tinut prajitura la rece pana la servire.
Desi imi place Tiramisu rețeta originală, de aceasta data am preferat varianta mai rapida.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii