Tiramisu rețeta originală
Luati un bol sau o farfurie mijlocie, cu un diametru de circa 20-25 cm, si aranjati pe ea piscoturile, asezându-Ie unele peste altele. Îndulciti cafeaua cu 2 linguri de zahar. Turnap cafeaua peste piscoturi, având grija ca stratul de deasupra sa fie complet acoperit; piscoturile vor începe sa absoarba cafeaua. În acest r:1stimp, puneti crema mascarpone într-un bol si bateti-o împreuna cu restul de zahar. Crestati în luqg batoanele de vanilie si puneti semintele în balul cu mascarpone, p:'istrând cojile pentru a face zahar vanilat. Bateti în continuare, adaugând vinul
santo sau sherry-ul. Crema trebuie sa fie destul de subtire si lucioasa. Daca e prea groasa, puneti putina zeama de portocale, apoi turnati restul de zeama peste piscoturi. Întindeti crema peste piscoturi si radeti deasupra ciocolata (sau taiati-o fâsiute fine). Presarati prajitura cu coaja de portocala rasa fin si tineti-o la frigider pâna la servire.
Mai rapid decat Tiramisu rețeta originală!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii