Tiramisu rețeta originală
Chiar si Tiramisu rețeta originală se poate face la pahar!
Batem frisca lichida pana devine tare. Frecam 2 pliculete de nes cu 1 lingura zahar si o lingura apa si adaugam peste frisca. Omogenizam.
Frecam galbenusurile cu zahar pana devin cremoase. Punem vasul la bain marie si frecam in continuare pana incepe sa se ingroase.Lasam sa se racoreasca putin si adaugam la compozitia de frisca. Mascarponele il mixam pana devine cremos. Adaugam peste compozitie.
Dizolvam pliculetul de gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam in compozitie. Luam cateva pahare si le umplem cam un sfert.
Din cele doua pliculete de ness ramase si 3-4 linguri de zahar preparam o cafea. Adaugam romul. Lasam sa se raceasca. Rupem piscoturile bucati si le scufundam rapid in cafea. Adaugam in pahare un strat de piscoturi. Punem din nou un strat de crema, apoi piscoturi si la final crema pana umplem paharele. Presaram cacao deasupra.
Dam paharele la frigider pentru cel putin o ora. Decoram cu sticksurile cu finetti fiecare pahar. Se serveste rece direct de la frigider.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii