Tiramisu rețeta originală
Se prepara budinca de vanilie si cea de ciocolata in vase separate dupa instructiunile de pe plic (eu am adaugat un pic mai mult zahar decat scrie pe plic).
Intre timp se face cafeaua pe care am indulcito dupa gust si am adaugat esenta de rom.
Pregatesti 2 sau 3 caserole inalte de minim 5 cm, ideal ar fi 7 cm.
Se inmoaie piscoturile in cafeaua calda si se pune primul strat dupa care adaugi neuniform budinca de vanilie si cea de cacao iar cu varful de la un cutit amesteci usor ca sa se combine culorile dupa care pui inca un stat de piscoturi inmuiate in cafea si inca unul de budinca (si vanilie si cacao).
Dupa ce ai terminat de umplut caserolele le lasi la racit de tot dupa care bati frisca si o pui pe deasupra.
Se tine la frigider iar dupa 3 ore se poate servi.
Nu este Tiramisu rețeta originală, dar este rapid, ieftin si bun!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii