Tiramisu rețeta originală
1. Se rup piscoturile in sferturi si se asaza intr-un bol mare. Se pune cafeaua granulata intr-o cana gradata. Se adauga apa calda si se amesteca. Se toarna cafeaua peste piscoturi si se lasa sa se inmoaie.
2. Se rastoarna mascarpone intr-un bol si se adauga zaharul pudra. Se bate pana cand se inmoaie.
3. Se transfera jumatate din piscoturile inmuiate pe un platou de un litru. Se asaza un sfert din crema pentru piscoturi, se niveleaza cu dosul lingurii si se acopera cu 2 linguri de sos de ciocolata.
4. Se continua cu inca trei straturi de ingrediente, adaugand trei linguri de sos de ciocolata peste ultimul strat.
5. Se presara ciocolata rasa deasupra si se da la frigider pana cand e vremea desertului.
Pofta buna!
Tiramisu e delicios, desi nu este Tiramisu rețeta originală
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii