Tiramisu de legume

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu de legume

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 1 conserva ton in ulei Sun Food
  • 1 ceapa rosie
  • - pentru ornat:
  • frunze salata verde
  • frunze patrunjel verde
  • rosii cherry
  • 6 masline negre
  • 3 oua prepelita
  • - pentru crema :
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri maioneza facuta in casa
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Preparam crema amestecand bine toate ingredientele sa se omogenizeze,

Punem ouale de prepelita la fiert in apa cu sare ,pentru 4-5 minute, apoi le racim putin in apa rece si le decojim.

Curatam morcovii si cartofii, apoi ii punem la fiert, in apa cu sare.

Sfecla rosie fiarta o taiem fasii subtiri , ca betele de chibrite.

Conserva o desfacem si strecuram uleiul de pe ton.

Dupa ce si celelalte legume sunt fierte , le taiem fasii subtiri, pe fiecare in parte.La fel procedam si cu ceapa rosie.

In bolurile sau paharele in care vrem sa servim tiramisu , punem o lingura de crema si peste, fasii-bete de sfecla, morcovi, ceapa , cartofi , apoi bucati de ton faramitat.

Mai punem putina crema, alte fasii de morcov si ceapa , apoi ornam tiramisu cu 1/2 ou de prepelita fiert, frunzulita de salata si patrunjel verde, 1/2 rosie cherry, cate o maslina....

Daca mai trebuie putem adauga putina sare sau zeama de lamaie.

Papilele gustative va vor fi incantate de minunatul gust al acestui aperitiv.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/12/tiramisu-de-legume.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise